divendres, 21 de gener del 2011

Del blog i una bona escudella.

He d’agrair a l’Ana, del departament de premsa del concurs “cocinero del año” la seva bona opinió del meu blog i la invitació a veure la semifinal del concurs, podeu veure de que va aquest a www.concursococinerodelaño.com.  També vull agrair a en Roger la nota sobre El nostre pa de cada dia, al blog de club de cuines, espero que tot plegat serveixi per arribar a mes gent i que ho gaudeixin.   Avui 20 de Gener es Sant Sebastià, patró dels pescadors de canya, i sobretot patró del Bedorc, que a partir de demà comença la seva festa major, espero poder acompanyar-los.
Com que justament avui he rebut els resultats de la revisió mèdica de l’empresa i pel que es desprèn de la analítica la meva mort no es imminent, he decidit celebrar-ho amb una bona escudella.  He posat a l’olla, amb aigua, sal i un raig d’oli d’oliva un parell de trossos de botifarra negra i uns daus de cansalada, ceba, api i tomàquet sec, tot trinxat fi i uns bocins de bròquil que corrien per la nevera, en bullir els escaients arròs i fideus gruixuts.  En vint minuts, ja era a taula, amb un bol dels grans ple d’escudella i posant-hi el corresponent formatge ratllat.  El vi ja sabeu (dissabte passaré per Cal Feru i em compraré algunes ampolles del país) i per postres unes galetes sueques de gingebre, que no eren pas regal de les sueques d’ahir, si no que les varem comprar a Ikea dissabte passat.

1 comentari:

Roger ha dit...

Gràcies a tu pel blog i els llibres :)