dijous, 20 de gener del 2011

¿Torna l’hivern? O potser ho fa veure?


El mati ennuvolat, la temperatura mes  baixa, semblava gairebé hivern, potser no mes ho semblava, a migdia lluïa un sol un pel nebulós encara.  Sembla veritat que el hivern es recupera, ¿serà per un temps llarg o tan sols uns dies?, ja veurem.   Avui dia 19 de gener hem estat de sort (o no) si plovia avui ho feia durant tres mesos, i si no ho teniu clar us poso el redolí:
Si plou per sant Canut,
de tres mesos no veuràs eixut.
Les vinyes cada cop mes podades, marquen el paisatge del hivern, si voleu saber mes sobre el tema de la poda de vinyes mireu-vos la pagina de 10 sentits, ho explica tot. 
No he sopat a casa i hauria de dir que tampoc a fora, jugava el Barça i he passat pel Tales amb l’idea de fer un mos, res mes lluny de la realitat: les croquetes immenjables i les patates amb all i oli (segons enunciat) encara pitjor.  En fi avui ni tan sols l’alegria de guanyar el partit (encara que per sort no es perd res). M'he consolat de tot plegat amb les copes posteriors, al Ginger i al Ascensor, amb dos noies de Suècia encantadores, malgrat foren un pam mes altes que jo, com sols passar.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Pere,
doncs nosaltres hem sopat un entrepà de lacon, boníssim!!!
I de suecs ni un!!!