dijous, 3 de febrer del 2011

Avui Barça. En bona companyia. Sopar pel barri.

El Barça calia veure’l al Pipa Club, m’ha acompanyat en Marc,tota la nit. Es d’agrair.  Amb tot i jugar amb el jovent, el partit ha estat de pura gloria. Cervessetes i un xic d’aperitiu. En acabar el partit hem anat al Vasconia a fer un mós.
Croquetes, tigres, ou dur arrebossat (especialitat de la casa), patates amb all i oli, panada, pebrots del piquillo farcits, en fi, força  be per un sopar improvisat.   Es que a vegades les coses es materialitzen, per  gaudir el màxim de tot plegat.  Vi de Rioja com sempre i la xerrada amb en Miguel, que treballa un munt d’hores i com deia en Marc la seves relacions socials es limiten al contacte i les converses amb els clients.   Hem passat a mes pel Ginger, benvinguda a en Truc, el nou gosset de la Jan i en Pep, i hem rematat la nit al Ascensor, amb l’Angel i la Susana,  que cada cop està mes en onda.
Un malaurat problema de connexió em va impedir posar ahir nit aquesta ressenya, ho faig ara i mes tard ja posaré la corresponent al dia d’avui, dijous.