dijous, 10 de febrer del 2011

Pipa Club i sopa al forn.

He passat la tarda-nit al Pipa Club, es clar, dos dies a la setmana podem beure i fumar, sense personal de servei i cal aprofitar-ho, les converses sempre variades, recauen en algun moment en el tema del fumar, que a tots ens pertoca, i apart de les referències feixistes pel que fa a les prohibicions, sempre acabem amb l’estranyesa de: per que aquesta mania amb el tabac i cap pas ferm envers la problemàtica creada per un simple anticicló que pel que sembla omple els serveis d’urgència pulmonars?.   En fi els fumadors, de pipa o el que sigui, tenim clar el que fem, ¿pero i la resta del mon?, sort que a més som educats i no diem tot el que pensem.
Desprès de les copes i pintxos al Pipa no tenia massa gana i m’he preparat una sopa un xic fora del habitual.  En una cassola de terrissa he posat pa torrat, cobert amb formatge, i l’he regat amb el brou de pernil que vaig fer ahir, he esclafat un ou al bell mig de la cassola i he afegit mes formatge (emmental) posant-ho a continuació al forn (grill i ventilador).  Amb la superfície un punt torrada he afegit un xic de brou i cap a taula.  ¡miracle! el rovell no estava quallat i la sopa un cop remenada ha estat una delícia, que he acompanyat amb una garnatxa feta al Penedès, que ni tant sols era denominació d’origen i que estava d’allò mes bé.