dijous, 24 de novembre del 2011

Encara a Barcelona, sopar a casa.

Sembla que el sol realment ens acompanyarà uns quants dies, es agradable no mullar-te tot el dia mentre treballes. Demà ja farem cap el poble i espero trobar un moment dissabte per anar a veure com està el tema dels bolets, si més no la bona temperatura fa venir de gust fer una passejada pel bosc.
Per sopar he preparat una crema de porros, ofegant-ne una bona quantitat en oli i mantega a la mateixa olla, amb ajut d’una mica de vi blanc.  He afegit patates trossejades , aigua, sal, pebre negre i nou moscada. Prop de tres quarts bullint i ho he passat pel pimer, amb una mica de llet i una cullerada de miso.  De segon m’he preparat uns talls de carn magra fumada, passant-la un xic per la paella amb oli, en tombar els talls he afegit ceba tendra trinxada i tot seguit un raig de vi blanc i un  he reduït a foc viu fins deixar tan sols un poc de líquid, ha quedat molt menjable, acompanyada amb la resta del cosechero de la Boqueria.