dijous, 19 d’abril del 2012

Dijous, sopar fora de casa.


Ahir com havia anunciat, fumada de concurs al Pipa i desprès...prefereixo no parlar-ne, no se si son pitjor les celebracions o el beure per oblidar, però tots estem segurs que remuntarem.  El sopar va ser un entrepà de salsitxes amb ceba i mostassa del meu predilecte de la plaça Sant Jaume.
Avui hem sortit a sopar amb la Teresa, per commemorar el casament (bastants més anys que una cadena perpetua), la intenció era anar al bar de la Moritz, a la Ronda, però el temps d’espera per tenir taula era massa dilatat i hem acabat al clàssic del costat de casa, el Alt Heidelberg.  Hem compartit una amanideta Fleischsalat (berlinesa i cogombres en vinagre) i després la Tere ha tingut el capritx de Steak Tàrtar i jo me decantat per un Goulash amb la seva guarnició i no cal dir que era un xic picant i encara rai que havia demanat una gerra Maximilian (550 cc) de la cervesa de la casa. I a dormir tot seguit, que demà ja és divendres i cal encarar el cap de setmana descansats.